• wtw

 

ADECCO – WAY TO WORK 

Elvesztél az álláskeresés útvesztőjében?
Mi itt vagyunk, hogy segítő kezet nyújtsunk!

 

Célunk, hogy a fiatalokat a munkavállaláshoz szükséges készségek, tapasztalatok szerzésében támogassuk, amivel a jövőben hozzájárulhatnak a világ működéséhez, jobbá tételéhez

 

A fiatalok munkanélkülisége súlyos társadalmi probléma, mely megoldása világszerte komoly kihívást jelent. Az európai országokban a 30 év alattiak munkanélkülisége átlagosan 22%, de vannak olyan országok, ahol ez az érték még drasztikusabb; Görögország (48,6%), Spanyolország (46%), Franciaország (25%). Most kell tennünk ez ellen lépnünk! Fel kell vérteznünk a munkaerőpiacra lépő fiatalokat azokkal a kompetenciákkal, ami versenyképessé teszi őket az üzleti világban.

 

A kompetenciákon túl sarkalatos kérdés a munkatapasztalat hiánya. Sokszor, még egy gyakornoki pozíció is tapasztalatot igényel, amivel a frissen végző fiatalok nem rendelkeznek. Way to Work programunkkal ezek ellen próbálunk tenni;

 

Street Day: világszerte illetve Magyarországon is több helyen (főiskolák, egyetemek, közterek..) jelen leszünk és álláskeresési- illetve karrier-tanácsadással várjuk az érdeklődőket. Kíváncsi vagy, hogy milyen kompetenciáid fejlesztendők, hogy mit kellene javítani az önéletrajzodban, hogy az tökéletes legyen? Várunk március 17-én Street Day rendezvényünkön. Részletekért kattints ide!

 

CEO1Month: még tanulmányaidat folytatod vagy frissen végeztél? Úgy érzed, hogy vezetőnek születtél? Próbáld ki magad nálunk 1 hónapig, mint ügyvezető és szerezz kivételes tapasztalatot a hazai Adecco ügyvezetője mellett.  Jelentkezés folyamata és feltételek itt!

 

Ha pedig igazán ambiciózus vagy, most figyelj! Miután az Adecco Kft-nél bizonyítottál, mint ügyvezető, nem ér véget a kihívások sora! Ősszel ugyanis az Adecco Group CEO-ja mellett is eltölthetsz egy hónapot, ha Te bizonyulsz a legrátermettebbnek. Vállald a kihívást TE is! Részletekért kattints ide!

 

Internship program: hosszú távú, szakmailag kihívást jelentő gyakornoki lehetőséget keresel? Nálunk megtalálod! Egy éves gyakornoki programjainkba megtanulhatod a toborzás csínját-bínját vagy az azt támogató tevékenységekbe is bepillantást nyerhetsz. Részleteket itt találsz!  

 

 

  • 1 awtw logo by adecco group grey