Kategóriák


SzűkítésMinden Címke (2)


RSS Feed – Full
RSS Feed – Filtered

18 March 2016

50 ambiciózus fiatal számára nyílt meg a lehetőség, hogy kipróbálják magukat ügyvezetőként az Adecco CEO for One Month programjában

  • 2016.03.18.
  • Bejegyzés szerzője: Adecco Office (Adecco)

Egy fényes karrier ugródeszkája lehet a lehetőség annak, aki elnyeri a lehetőséget és az Adecco Group CEO-ja lehet egy hónapig közvetlenül Alain Dehaze védnöksége alatt

 

Zürich, Svájc 2016. március 1. – Az Adecco Group a világ nemzetközi hátterű HR szolgáltatója 50 vállalkozó kedvű és ambiciózus fiatal számára lehetőséges biztosít, hogy saját országában egy hónapig közvetlenül az ügyvezető igazgató mentorálása mellett dolgozzon, kipróbálva magát, mint egy multinacionális vállalat ügyvezetője. Jelentkezésre március 1-től április 15-ig van lehetőség, regisztráció után tesztek kitöltésével és egy motivációs levél feltöltésével véglegesíthető a jelentkezés. A legjobbak közül egy szakmai kiválasztási folyamat után kerül ki az a szerencsés, aki megnyeri a lehetőséget, hogy kipróbálja magát egy multi vezetőjeként. 50 országból, 50 szerencsés kiválasztott dolgozhat egy hónapot nyáron, majd közülük kerül ki az az egy, aki az Adecco Group CEO-ja, Alain Dehaze mellett dolgozhat egy hónapot.

 

A felmérések szerint ma a világon 73 millió 30 év alatti munkanélküli van, ami nagyságrendileg Németország teljes népességével egyenlő. További problémát jelent, hogy nem a gazdasági trendeknek megfelelő képesítést és tudást szerzik meg a fiatalok, emiatt bizonyos területeken kiemelkedő a munkaerőhiány, míg más területeken óriási kihívás jelenthet állást találni. A munkáltatók közel 40%-a szerint a tapasztalat hiánya az egyik fő akadály a betöltetlen állásoknál. Azért, hogy fellépjünk ez ellen a tendencia ellen, az Adecco elindította Way to Work és CEO for One Month programját. Célunk, hogy munkatapasztalathoz segítsük a tehetséges fiatalokat és javítsuk a foglalkoztathatóságukat különböző képzések segítségével.

 

A CEO for One Month program, egy egy hónapos álláslehetőség, közvetlenül az Adecco Ügyvezetője mellett 50 országban, amelynek keretében a fiatalok betekintést nyerhetnek a vezetői munkába, tapasztalatot és inspirációt szerezhetnek, ami nem csak önéletrajzukban jelent pluszt. Az 50 országban dolgozó CEO program résztvevői továbbpályázhatnak egy olyan életre szóló lehetőségre, mely során a  az Adecco Group CEO, Alain Dehaze mellett is kipróbálhatja magát. A pozíció betöltése a kivételes tapasztalatszerzési lehetőségen túl természetesen versenyképes juttatási csomagot tartalmaz. Jelentkezni idén a www.adeccowaytowork.com honlapon keresztül van lehetőség.

 

A tavaly CEO for One Month program hazai győztese, Vecsernyés Tamás így összegezte a tapasztalatait: "Nagyon örülök, hogy engem választottak ki a programra, mivel nagyon erős jelöltek voltak, akik közül bármelyikük megállta volna a helyét. Ez egy nagy kihívás volt, amely során hasznos tagja lehetem az Adecco-nak, személy szerint pedig jobban megismerhettem magam és rájöhettem, hogy miben kell fejlődnöm! Úgy érzem meghatározó tapasztalatokat gyűjtöttem és sokat tanultam.”

 

„A jövőnk a mai fiatalok képességeitől, kompetenciáitól és tapasztalataitól függ. Közös felelősségünk tehát, hogy támogassuk a pályakezdőket karrierjük elindításában képzésekkel, tanácsadásokkal illetve gyakornoki programokkal. Ez az amiről a CEO for One Month szól, a fiatalok kipróbálhatják magukat valós munkakörnyezetben, sőt, betekintést nyerhetnek az Adecco Top Management működéséről is. Alig várom, hogy idén is megismerjem a jobbnál-jobb jelölteket a programra.” – mondta Vég Ottó, az Adecco Kft. Ügyvezető Igazgatója.

 

Még több információt a CEO for One Month jelentkezéséről és a Way to Work programról itt elérhető:

 

www.adeccowaytowork.com
www.adecco.hu/waytowork