Új PP igazgató

2010. április 20.

 

Új Állandó Közvetítési (PP) Divízió igazgató az Adecconál -
Fülöp Zsuzsa április 20-án kezd

 

Fülöp Zsuzsa az elmúlt 9 évben egy veszprémi székhelyű, Magyarország egész területére kiterjedő megbízásokkal rendelkező személyzeti tanácsadó cég munkatársaként, később vezetőjeként dolgozott. Számos zöldmezős beruházás felső vezetésének és teljes induló csapatának kiválasztásában és felállításában vett részt és több regionális kezdeményezés elindítója is volt. A szakember korábban több nemzetközi cégnél is dolgozott, így nemcsak a tanácsadásban, hanem cégek operatív működésében is van tapasztalata.  Több diplomával és oklevéllel rendelkezik: a Veszprémi Egyetemen szerzett HR-közgazdász diplomát, de emellett marketing menedzser és mérlegképes könyvelői végzettsége is van. MBA minősítését az Eurocontact Business Schoolban szerezte.

 

Új pozíciójában feladata lesz az Adecco Magyarország permanent placement csoportjának vezetése, a személyi kiválasztási feladatok teljes körének felügyelete.  Feladatai között nem csak  a klasszikus közép és felsővezető keresés, tartozik majd, hanem a specialisták keresése, szakember teamek összeállítása.

 

Az Adecco  irodái a teljes földrajzi lefedettség érdekében hazánk minden régiójában megtalálhatóak. A központi irodán kívül Budapesten található egy állandó munkaerő közvetítéssel, két munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó és egy kizárólagosan ügyfél részére létrehozott toborzóiroda, a pénzügyi és munkaügyi tevékenységet folytató részleg, valamint két ügyfélhez kihelyezett úgynevezett on-site iroda. Emellett további 12 hazai vidéki városban működtet helyi irodákat.