Új értékesítési igazgató

 Bejegyzés szerzője: Adecco Office (Adecco)

2010. június 15.

 

FMCG-ből HR területre

2010. június 1-től Jilly Zsolt az Adecco Magyarország új értékesítési igazgatója

 

A pozíció új a cégnél, Jilly feladatkörébe tartozik a cég teljes értékesítési tevékenyégének felügyelete, szakmai koordinálása, üzletfejlesztési és értékesítési stratégiának kialakítása, illetve ő felel a kiemelt ügyfelekkel történő kereskedelmi kapcsolattartásért, üzletfejlesztésért.

 

A szakember ezt megelőzően 10 évig dolgozott a Sara Lee (korábban Douwe Egberts) Hungary FMCG cégnél különböző B2B felsővezetői értékesítési munkakörökben, azt megelőzően pedig a Hemingway Magyarország Kft. kereskedelmi hálózatának felépítésében vett részt. Az utóbbi több mint másfél évben a Kométa húsipari vállalat magyarországi értékesítési igazgatója volt, így jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az értékesítés területén. Diplomáját a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola vendéglátás és turizmus szakán szerezte, angolul és spanyolul kiválóan beszél.

 

Az Adecco  irodái a teljes földrajzi lefedettség érdekében hazánk minden régiójában megtalálhatóak. A központi irodán kívül Budapesten található egy állandó munkaerő közvetítéssel, két munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó és egy kizárólagosan ügyfél részére létrehozott toborzóiroda, a pénzügyi és munkaügyi tevékenységet folytató részleg, valamint két ügyfélhez kihelyezett úgynevezett on-site iroda. Emellett további 12 hazai vidéki városban működtet helyi irodákat a különböző HR megoldások teljes körét nyújtva.