Innovatív toborzási eszközökkel a még hatékonyabb kiválasztásért Technológiai újdonságok az Adecconál

Az Adecco Magyarország ez év elején olyan új innovatív toborzási eszközöket mutat be, melyek messze túlmutatnak a hagyományos csatornák hatékonyságán. Mind az álláskeresés, mind pedig a jelöltek toborzásakor, illetve a munkaadók és munkavállalók egymásra találásában és a kapcsolattartásban ugyanis kulcsszerepet játszanak az IT mobil-technológiák, illetve a már létező kapcsolati hálók, így a közösségi médiák is. Ezen igényekre válaszként mutatja be a cég letölthető okostelefon alkalmazását, amely az IOS és Andoid alapú telefonokon egyaránt díjmentesen érhető el, illetve prezentálja  Resu-ME nevű LinkedIn megjelenésen alapuló videó-megoldását, amellyel a jelölt még egyedibbé teheti a bemutatkozását.

 

 

2014-től állások mobilon:  ’Jobs in Hungary’- Adecco alkalmazás:

Alkalmazás segítségével  könnyedén megtalálhatja Ön is leendő munkavállalóját a lehető legrövidebb időn belül, hiszen a jelöltek nemcsak álláskeresésre használhatják az applikációt, hanem azonnal meg is pályázhatják a nekik legmegfelelőbb pozíciót.

 

Adecco Magyarország mobil-applikációjának további előnyei a kiválasztás során:

 

- a megszokottól eltérő alternatív csatornán rövid időn belül nagy számú releváns jelölt

- passzív álláskeresők elérése

- a digitális kor igényeinek megfelelő toborzási csatorna

- az Y generáció elsődleges elérési forrása

- letöltése ingyenes

 

IOS:              https://itunes.apple.com/hu/app/adecco-jobs-in-hungary/id771764880?mt=8

Android:       https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adecco.hu&hl=en

 

 

Készítsen egyedi megjelenést!  Íme a Resu-ME- Adecco karriervideó:

http://www.resu-me.me/ 

A Resu-ME egy fantasztikus közösségi média eszköz, amely a személyes márka kialakításában nyújt segítséget. Ezzel az eszközzel a LinkedIn profilt mindössze pár kattintással infografikákat is tartalmazó figyelemfelkeltő karriervideóvá lehet alakítani.  A szolgáltatást az Adecco International Business Projects & Branding csapata dolgozta ki együttműködésben egy svéd specialista design céggel.

A személyre szabott Resu-ME videók mindössze 1-2 percesek és ideálisak arra, hogy a közösségi hálózatokban megosztva fellendítsék a szakmai hírnevet és elbűvöljék a potenciális munkaadókat.


A Resu-ME funkciói, vizuális erőforrásai és hang eszközei elsősorban az informatikai, műszaki és pénzügyi szakemberek profiljának megjelenítésére lettek kidolgozva. Az eszköz azonban rugalmas, így bármely más szakmák képviselői is tudják használni.

 

Hogyan működik:


- vegyíti a vizuális erőforrásokat és karrier leíró eszközöket, hogy személyre szabottan, a megosztáshoz ideális formátumban életre keltse a felhasználó tanulmányait, szakmai pályafutását, személyes profilját és céljait
-  vizuális elemek tárházát felhasználva 3D hologramokat és egyéb grafikai eszközöket alkalmaz 
-  további opciókat kínál a személyre szabott tartalom létrehozásához, így javaslatokat  tesz arra, hogy a LinkedIn profil mely részeit használja fel, és egy karrier infografikát is felkínál letöltésre

A videó elkészülte után a felhasználónak több lehetősége is van: megoszthatja a videót a közösségi médiában, letölthet karrier infografikát, de ami a legfontosabb – elküldheti a szakmai önéletrajzát az Adecconak specialistáinak vagy a csatlakozhat az Adecco közösségi média csoportjaihoz is.

 

Bemutató:                   http://www.youtube.com/watch?v=uXKIY1PCnag