Eldőlt, hogy ki a 10 döntős az Adecco CEO1Month programjában

2015.09.01. Az Adecco Group, a világ egyik vezető HR szolgáltatója napvilágra hozta a fiatalokat támogató ‘CEO for One Month’ program döntőseinek nevét, akik közül a legjobban teljesítő, szerencsés fiatal közvetlenül a Group vezérigazgatójával, Alain Dehaze-zel dolgozhat együtt egy hónapig.

 

A világ egyik legjelentősebb problémájaként említhető magas munkanélküliség fiatalok millióinak nehezíti meg kilátásait. A felmérések azt mutatják, hogy a munkatapasztalat és a lehetőségek hiánya az, ami a legfőbb akadályt jelenti a karrier létra első lépcsőfokain. Az Adecco Group Way to WorkTM programján keresztül igyekszik segíteni a fiataloknak. Pályaorientációs és szakmai képzési programok által idén több mint 2.000 lehetőséget kínáltak fel fiataloknak világszerte.

 

Ennek a programnak része a ‘CEO for One Month’ is, mely tehetséges fiataloknak ad esélyt arra, hogy egy hónapon át tapasztalatot szerezzenek közvetlenül az Adecco felső vezetésének tagjai mellett. 2015-ben a kezdeményezre nem kevesebb, mint 18 000 jelentkezést eredményezett nemzetközileg. A közülük kiválasztott 34 jelölt saját hazájában dolgozhatott együtt a helyi Adecco vezérigazgatójával és menedzsereivel.

 

Egy hosszú kiválasztási folyamat eredményeként a top 10 jelölt most került kiválasztásra, ezzel elérve az utolsó kört. A világ minden tájáról érkezett 20 és 25 év közötti jelölteknek Madridban kell bizonyítaniuk különböző teszteken és kihívásokon, hogy ők a leginkább rátermettek a pozícióra. A végső befutó egyedülálló betekintést nyer a 20 milliárd euróval és több mint 32 000 munkavállalóval rendelkező Adecco Group életébe.

 

Az Adecco Group vezérigazgatója elmondása szerint már nagyon várja, hogy a saját hazájukban már alapvető tapasztalatot szerzett és a kiválasztási folyamatban bizonyított 10 döntős legjobbjával dolgozhasson együtt egy hónapon át..

 

Az Adecco Group ‘CEO for One Month’ programjának döntösei: 

 

Dick Boreel – Hollandia

Michelle Dyrby - Dánia

Claire Houston - UK

James Kaluschke - Ausztrália  

Ayumi Kunori – Japán

Ernesto Lamaina - Olaszország

Marie Lusková - Csehország   

Clémence Lemonnier - Franciaország

Hector Recio - Spanyolország

Eleni Ziaka - Görögország

 

Adecco Way to Work™

Weboldal: www.adeccowaytowork.com

Facebook: www.facebook.com/AdeccoWaytoWork

Twitter: www.twitter.com/AdeccoWayToWork