"Díjazzuk az ötleted"

                „Better work, better life” - „Díjazzuk az ötleted!”

 

           Elindult az Adecco Magyarország és a Creative Selector

                                               közös pályázata

 

 

2011. március közepén elindult az Adecco Magyarország és a Creative Selector.hu innovációs műhely közös pályázata!

 

A kiírás célja a munkahely keresés támogatása és olyan új munkavégzési formák kidolgozása, amelyek újszerűen és kreatívan alkalmazzák a web2, a közösségi média, és a mobilhálózatok ma már mindenki számára rendelkezésre álló lehetőségeit.

 

Külföldön naponta látnak napvilágot az online közösség összefogására épülő új webes, Facebook vagy más közösségi hálózatok által könnyen népszerűsíthető szolgáltatások, amelyek a tradicionális hivatali munkarendnél jóval szabadabb életformát tesznek lehetővé.  A közös projekt partnere a Creative Selector.hu, egy innovációs közösségi műhely, amely azért jött létre, hogy az online közösségek tudását, valamint véleményformáló erejét hasznosítva egyedi és népszerű szolgáltatásokat és új termékeket indítson útjára.

 

A most indult versenyben a kiírók olyan ötleteket várnak, amelyek  a munkahelyteremtés dinamikusabbá és hatékonyabbá tételét, valamint az atipikus munkavégzés hazai elterjedését új online közösségi szolgáltatások bevezetésével segítik. A nyílt versenyben résztvevő TOP 10 legtöbb szavazatot kapó ötlet közül neves Mentori Kör választja ki azt a legéletre valóbb TOP3-at, melyek a számtalan egyéb tárgyi nyeremény mellett  1 200 000M Ft-os  össz pénzdíjazásban is részesülnek, hogy ötletüket megvalósíthassák.

 

Vég Ottó, a versenyt támogató  Adecco Magyarország ügyvezető igazgatója ennek kapcsán elmondta:

 

„A pályázattal egyrészt a munkahelyet, pénzkereseti lehetőséget keresők által igénybe vehető online szolgáltatások körét kívánjuk szélesíteni, másrészt azoknak – akár a magasan képzett szakembereknek is - alternatívát kívánunk kínálni, akik a pénzügyi válság következtében elvesztették munkájukat, és valamely atipikus foglalkoztatási forma keretében (pl.: távmunka, vagy határozott idejű foglalkoztatottság stb) kívánnak elhelyezkedni. Ezen munkavégzési formákhoz ma már számtalan online és mobilkommunikációs megoldás és technikai eszköz létezik.”

 

A Creative Selector.hu weboldalán megjelenő projekttervek nem csupán a díjazás, hanem a népszerűsítés által is sikerre vezethetnek. Egy tervezett vállalkozás apropóján is érdemes az elképzeléseket feltölteni, mivel a website többezres látogatottsága lehetővé teszi a fejlesztésben részt vevők, vagy leendő fogyasztói partnerek egymásra találását.

 

A pályázóknak három hónap áll rendelkezésükre, eredményhirdetés 2011. május végén lesz.
A Creative Selector korábbi pályázatához hasonlóan a nyertes projektek azokból az ötletekből kerülnek kiválasztásra, amelyek a leginkább képesek aktív támogatói közösséget vonzani. 

 

A pályázatokat a www.creativeselector.hu oldalán keresztül lehet feltölteni, ahol a koncepció véglegesítésére és népszerűsítésére május végéig van idő. 

 

Szavazzon!  Ön melyiket használná szívesen?

Adecco Hírek

2016. szeptember 21.

Új ügyvezető az Adecco Magyarország élén,…

Budapest, Magyarország: A világ vezető HR szolgáltatójaként működő Adecco, bejelentette Stefano Longo kinevezését, a…

Bővebben...

2016. március 25.

A fiatalok munkanélküliségének leküzdése a cél

Az Adecco idén, immár negyedik alkalommal rendezte meg “Street Day” névre hallgató programját, melynek…

Bővebben...

2016. március 18.

50 ambiciózus fiatal számára nyílt meg…

Egy fényes karrier ugródeszkája lehet a lehetőség annak, aki elnyeri a lehetőséget és az…

Bővebben...