Az új irodanyitások időszaka volt a nyár az Adecco-nak

Az új irodanyitások időszaka volt a nyár az Adecco-nak

 

Az Adecco Kft., a világ vezető HR-szolgáltatójának évi 15mrd huf forgalmat lebonyolító magyarországi leányvállalata az elmúlt évek során több új irodát is nyitott. A vezető kiválasztással, munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozó vállalat ügyfél- és jelöltkörének folyamatos bővülése és a vidéki irodai lefedettség további növelése indokolja a terjeszkedést.

 

A fejlődések eredményeképpen és további növekedés fenntartásához 2015 augusztusában Budapesten új, közös irodába költöztek a kiemelt back office pozíciókra, valamint a fizikai munkavállalók toborzására specializálódott irodák. Az összevonás egy közel 200 nm-es könnyen elérhető, reprezentatív, földszinti irodahelyiséget igényelt, amelynek a helyét– a központi irodához hasonlóan – a XIII. kerületi, Váci út 45. szám alatt található Átrium Park adja.

 

A költözéssel a management nem titkolt célja, hogy a folyamatosan növekvő ügyfél- és jelöltkört magas színvonalon és hatékonyabban kiszolgálhassák, és egyúttal könnyen elérhetővé tegyék az irodát mindenki számára.

 

Az új iroda nyitásával együtt a központi iroda is megújult, melyet, többek közt, az elmúlt fél évben rohamosan növekedő munkaerő-közvetítéssel, fejvadászattal foglalkozó terület fejlődése indokolt. Az átépítés eredményeként nagyobb és komfortosabb helyen nyílik lehetőségük a tanácsadóknak a jelöltek fogadására, interjúztatására.

 

A két budapesti irodán kívül továbbra is megtalálhatók az Adecco irodái Gyöngyösön, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Székesfehérváron, Szombathelyen és Tatabányán.