Új Közvetítési Üzletág igazgató az Adecco-nál

Új Közvetítési Üzletág igazgató az Adecco-nál

 

Az Adecco Magyarország piaci pozíciójának további erősítése érdekében közvetítési üzletágának vezetésére 2013. júniusától új igazgatót nevezett ki. A szakember többek között az országos, magas színvonalú és eredményes közvetítési tevékenységért felel majd. Feladata lesz az Adecco Magyarország permanent placement csoportjának vezetése, a személyi kiválasztási feladatok teljes körének felügyelete, az Adecco munkaerő-közvetítési szolgáltatás körének fejlesztése.

Törő Edina pályafutása során különböző piaci szegmensekben működő multinacionális cégeknél dolgozott HR-vezetőként, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik a HR-szakmán belül. Nemcsak a HR területén, hanem cégek operatív működésében is van tapasztalata. Több diplomával és oklevéllel rendelkezik: 1996-ban az Eötvös Lóránt Tudományegyetemen, 2003-ban a Central European University Humán Erőforrás Manager szakán, majd 2010-ben a Pécsi Tudományegyetem Munkajogi Tanácsadó szakán szerzett diplomákat.

A szakember tanácsadói területre történő váltásával az Adecco a még magasabb szakmai szolgáltatási színvonal megteremtését és a cég ügyfél igényeinek teljes körű lefedését célozza meg.